Η Bentley όπως όλοι γνωρίζουμε δημιουργεί πολυτελή αυτοκίνητα θέλοντας να προσφέρει το κάτι παραπάνω στους πελάτες της και όχι μόνο. Η Bentayga είναι το SUV της βρετανικής φίρμας και πλέον οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν περισσότερες επιλογές για το ντύσιμο του εσωτερικού. Οι νέες επιλογές έχουν να κάνουν με τα χρώματα, τις ραφές και τον καπλαμά ως διακοσμητικό.

Συνολικά υπάρχουν 27 διαφορετικά χρώματα για το εσωτερικό και περισσότερες από 100 βαμμένες επιλογές καπλαμά για να επιλέξει ο αγοραστής, έτσι ώστε να γίνει το νέο του αυτοκίνητο όπως επιθυμεί ο ίδιος. Ακόμα και στα πλαϊνά που έχουν οι πόρτες οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές επενδύσεις. Ένα ακόμα νέο στοιχείο για όσους θέλουν είναι ότι μπορούν να επιλέξουν οι ραφές να είναι το ίδιο χρώμα με το εσωτερικό και μάλιστα να είναι κρυφές.

Για να δημιουργηθούν οι νέες ραφές και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες που προτιμά ο υποψήφιος αγοραστής χρειάζονται 44 ώρες χειροποίητης εργασίας από έναν τεχνίτη. Το νήμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ενώ υπάρχουν οι ειδικές βαφές που είναι επεξεργασμένες ειδικά για να αντέξουν όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος. Φυσικά, η πολυτέλεια περισσεύει, με τα καθίσματα από Alcantara συμπεριλαμβανομένων των προσκέφαλων, ενώ το τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων μπορούν και αυτά να ντυθούν με δέρμα από Alcantara.

Η Bentley συνεργάστηκε με έναν παραδοσιακό οίκο κλωστοϋφαντουργίας για να παράγει ένα ειδικό μάλλινο ύφασμα, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται σε ένα κομψό κοστούμι. Η συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα εντυπωσιακά υφαντά υφάσματα, με το καθένα να έχει τα δικά του αποκλειστικά χρώματα. Σίγουρα, όλα τα παραπάνω προσφέρουν μια διαφορετική Bentley από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Άλλωστε η βρετανική φίρμα γνωρίζει πολύ καλά πως να δημιουργεί κάτι διαφορετικό. Βέβαια, ανέκαθεν στη Bentley επικρατεί η αίσθηση πως ο πελάτης μπορεί να δημιουργεί το αυτοκίνητο του όπως επιθυμεί για να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.