Θέλοντας να καταστήσει την αγορά ενός Ford ακόμα πιο συμφέρουσα, η εταιρεία προσφέρει το ευέλικτο και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης FordΕύκολα της Ford Finance που εξασφαλίζει μοναδικά οφέλη και πλεονεκτήματα. Χάρη σε αυτό, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί του εξαιρετικά χαμηλού και σταθερού ονομαστικού επιτοκίου 1,99%, αλλά και της ευέλικτης περιόδου αποπληρωμής με διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες. Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης FordΕύκολα τίθεται σε ισχύ άμεσα και θα διαρκέσει ως το τέλος του έτους.

Εκτός από τα προνόμια που προσφέρει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η αγορά ενός Ford συνοδεύεται από σημαντικά επιπλέον οφέλη. Ειδικά για το νέο Puma, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και 930€, έτσι ώστε όλες οι εκδόσεις Puma να διαθέτουν στο στάνταρ εξοπλισμό τους προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Όλες οι εκδόσεις Titanium διαθέτουν επιπλέον εμπρός προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 930€. Οι εκδόσεις ST-Line, είτε με κινητήρα πετρελαίου, είτε με αυτόματο κιβώτιο, διαθέτουν επιπλέον αυτόματο κλιματισμό (EATC), υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 664€.

Η έκδοση ST-Line με κινητήρα 1.0L EcoBoost 125PS MHEV διαθέτει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό αξίας 400€. Και τέλος, οι εκδόσεις ST-Line X & ST-Line V, διαθέτουν επιπλέον το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το Auto Park Assist, συνολικής αξίας 868€. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το όφελος που προκύπτει από το νέο πρόγραμμα FordΕύκολα για κάθε ένα από τα επιβατικά μοντέλα Ford: Fiesta 372€, Focus έως 620€, S-MAX 992€, Mondeo 992€, Mustang, 992€, Tourneo Courier 1.199€.