Ο KITT είναι ένα από τα αυτοκίνητα που αγάπησαν όλοι τη δεκαετία του 80. Οι τέσσερις σεζόν που παίχτηκαν τηλεοπτικά είχαν μεγάλη απήχηση. Τότε ο KITT δεν ήταν άλλος από ένα Pontiac Firebird. Το 2008 είχαμε την επαναφορά της σειράς με τη θέση του KITT να παίρνει μια Mustang της Ford. Συνήθως όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις η επαναφορά δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έτσι ο σύγχρονος KITT έκλεισε μόλις με μια σεζόν.

Όποιος τους αναπολεί και τους δύο και είναι οικονομικά εύρωστος μπορεί να αποκτήσει ένα ή και τα δύο οχήματα, αφού ήδη δύο αντίγραφα ένα παλιό και ένα σύγχρονο βρίσκονται προς πώληση για όποιον θέλει. Το πρώτο μοντέλο που μπορεί να αποκτήσει κανείς είναι το Pontiac Firebird του 1982 που ανήκε στον George Barris, ο οποίος είναι ο σχεδιαστής τόσο του KITT, όσο και του Batmobile. Το αυτοκίνητο κοστολογείται στα 55.000$, ενώ διανύσει μόλις 8.050 χιλιόμετρα.

Αντίθετα ο KITT του 2008 είναι μια Ford Mustang, η οποία διαθέτει το bodykit της Shelby GT500KR. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχει διανύσει μόλις 3.050 χιλιόμετρα και κοστολογείται στα 44.000$. Ουσιαστικά για όποιον έχει 100.000$ μπορεί να τα πάρει και τα δύο και να έχει στη συλλογή του τον παλιό και τον σύγχρονο KITT. Όπως και να το δει κανείς είναι μια περίπτωση που αξίζει.