Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ξεκίνησε και η Toyota επιφύλασσε την πιο ωραία έκπληξη για αυτούς που αγαπάνε τη μάρκα και όχι μόνο. Το θρυλικό μοντέλο Supra έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με ένα νέο αγωνιστικό πρωτότυπο μοντέλο. Πρόκειται για το GR Supra Racing Concept, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι ο προπομπός της νέας Supra.

Το αγωνιστικό μοντέλο διαθέτει τον κινητήρα όπως όλα τα μοντέλα εμπρός, όμως η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Η εξέλιξη του μοντέλου έγινε από το τμήμα της Toyota Gazoo Racing, χρησιμοποιώντας ελαφρά υλικά για την κατασκευή, με το παρμπρίζ και τα παράθυρα να είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Συνθετικά υλικά χρησιμοποιήθηκαν για τους προφυλακτήρες, το καπό, το διαχύτη, τα καπάκια των καθρεπτών και τη μεγάλη πίσω αεροτομή.

Φυσικά, από ένα τέτοιο μοντέλο δε θα μπορούσαν να λείπουν κομμάτια από ανθρακονήματα, τα οποία ελαφραίνουν ακόμα περισσότερο το βάρος του αυτοκινήτου. Οι ζάντες της BBS κοσμούν το αγωνιστικό μοντέλο της Toyota, ενώ λείπουν αρκετά πράγματα από εσωτερικό της Supra προκειμένου να πάρει την αγωνιστική της μορφή.

Εσωτερικά η OMP είναι υπεύθυνη για το κάθισμα του οδηγού, τις ζώνες ασφαλείας καθώς και το αγωνιστικό τιμόνι. Για τα μηχανικά κομμάτια δεν υπάρχει καμία πληροφορία, όπως και το πότε θα δούμε το μοντέλο παραγωγής. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Toyota επαναφέρει ένα μοντέλο θρύλο που έχει γράψει ιστορία και είμαστε απόλυτα σίγουροι πως πάρα πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν το μοντέλο παραγωγής.