Το Hyundai i30 N είναι ένα από τα δυνατά αυτοκίνητα που έχουν να επιδείξουν οι Κορεάτες εδώ και λίγο καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα να δώσουν στο νέο μοντέλο νέες επιλογές για να γίνει ακόμα πιο δυνατό. Περισσότερες από 25 επιλογές, μπορούν να κάνουν το i30 N ένα μικρό θηρίο, στις οποίες ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να το κάνει όπως θέλει.

Το πακέτο εξοπλισμού ονομάζεται N Option περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα, νέα μάσκα, αεροτομή από Carbon που φέρει το έμβλημα Ν και καπό από Carbon με άνοιγμα για καλύτερη ροή αέρα. Επιπλέον, υπάρχουν και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”, με ημι-σλικ ελαστικά. Φυσικά, στο πίσω μέρος αμέσως διακρίνεται η μεγάλη μαύρη αεροτομή κρατώντας το αυτοκίνητο για τα καλά στο έδαφος.

Εσωτερικά οι αλλαγές έρχονται στις επενδύσεις, οι οποίες είναι από Carbon και βρίσκονται κατά μήκος του ταμπλό, περιμετρικά των περσίδων του συστήματος κλιματισμού, στις χειρολαβές των θυρών και στο τιμόνι. Τα σπορ πεντάλ και τα bucket καθίσματα με Alcantara μπορούν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη όταν ο οδηγός αποφασίσει να πατήσει τέρμα το γκάζι.

Το Hyundai i30 N Option μπορεί να προσφέρει περισσότερα πράγματα για κάποιον που θέλει κάτι πιο εντυπωσιακό, όμως το μόνο του μειονέκτημα είναι πως ο κινητήρας παραμένει ίδιος. Ίσως αν πρόσφερε και λίγη ιπποδύναμη παραπάνω να γινόταν ακόμη πιο εντυπωσιακό. Εσείς τι λέτε;