Η Red Bull Racing πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε τους χρωματισμούς του νέου μονοθεσίου (Red Bull Racing livery) χωρίς όμως να το παρουσιάσει. Σήμερα πρώτη επίσημη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας η αυστριακή ομάδα αποκάλυψε πλήρως τοη νέα RB12. Τα χρώματα είναι γνωστά με τον ταύρο να παίρνει θέση στο μονοθέσιο, πάνω από το κάλυμμα της μηχανής.

f1 red bull 2Η πιο κοντή μύτη και το πιο λεπτό ρύγχος είναι οι πρώτες αλλαγές σε σχέση με την RB11, αφού η εμπρός αεροτομή, η διάταξη της εμπρός ανάρτησης και τα Brake Ducts παραμένουν τα ίδια με πέρυσι. Η εισαγωγή του αέρα που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του οδηγού είναι πιο στρογγυλή, ενώ η δεύτερη εισαγωγή αέρα έχει τετραγωνιστεί ακόμη περισσότερο. Αυτό που φαίνεται πιο έντονα είναι το λεπτό πίσω μέρος του μονοθεσίου.

Ricciardo και Kvyat θα προσπαθήσουν να δώσουν πολλά περισσότερα στη Red Bull, αν και έχουμε επιφυλάξεις για τους κινητήρες της Renault, κατά πόσο θα είναι δυνατοί στον ανταγωνισμό των Mercedes, Ferrari και Williams. Οι απαντήσεις θα ξεκινήσουν να δίνονται από σήμερα κιόλας στη Βαρκελώνη.