Το Skoda Club Πελοποννήσου για μια ακόμη φόρα πρωτοπορεί, με τη νέα εκδήλωση που θα γίνει στο κέντρο τεχνικής εκπαίδευσης της Kosmocar. Το Event θα γίνει την Κυριακή 6 Μαΐου και όσοι τυχεροί βρεθούν και το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ειδική παρουσίαση από τους τεχνικούς εκπαιδευτές της Skoda, με τρεις θεματικές ενότητες. Νέες τεχνολογίες οχημάτων Skoda, After Sales, η φιλοσοφία και το δίκτυο με συζήτηση εφ όλης της ύλης.

Φυσικά οι εκπλήξεις από ένα Club που ξέρει πολύ καλά να διοργανώνει Event δε σταματούν εδώ. Σχεδόν όλη η γκάμα των μοντέλων της Skoda θα είναι διαθέσιμη για Test Drive (Octavia RS, Kodiaq Scout, Karoq TSI, Octavia G – Tec και Fabia Cup Edition) δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν από κοντά όχι μόνο τη ναυαρχίδα της Skoda (Octavia RS), άλλα και να την οδηγήσουν, όπως και τα υπόλοιπα προαναφερθέντα μοντέλα.

Εκπλήξεων συνέχεια, αφού στο χώρο θα βρίσκεται μια από της αυθεντικές Fabia S2000 της Skoda Motorsport και φυσικά δεν είναι άλλη από αυτή του Ιωάννη Νομικού. Επιπλέον, θα υπάρξει και εκτενή παρουσίαση από το τεχνικό team της Grecotechnica Preparation.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και τα νέα ταλέντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τα αγωνιστικά Skoda Fabia οι Μιχάλης Δουλτσινός και Αδάμ Βούλγαρης. Τέλος, σε ένα τέτοιο event δε θα υπάρχουν και δώρα για τους τυχερούς; Φυσικά οι άνθρωποι της Skoda Kosmocar κάποια έκπληξη θα έχουν ετοιμάσει, αλλά δεν χρειάζεται να τα μαρτυρήσουμε όλα.

Δυστυχώς όλοι θα ήθελαν να βρεθούν σε ένα τέτοιο Event, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες για πιθανή συμμετοχή μπορούν να απευθυνθούν μόνο με μήνυμα στους διαχειριστές του club.