Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Suzuki στη χώρα μας ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου Swace. Το νέο μοντέλο έχει μήκος 4,65 μέτρα, πλάτος 1,79 μέτρα και ύψος 1,46 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο φτάνει τα 2,7 μέτρα. Διαθέτει LED φωτιστικά σώματα και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να το επιλέξει σε ένα από τα 7 χρώματα που είναι τα White Pearl Crystal Shine, Precious Silver, Super White, Black Mica, Phantom Brown Metallic, Oxide Bronze Metallic και Dark Blue Mica.

Στο εσωτερικό είναι όλα ίδια με την Toyota Corolla. Η οθόνη μεγέθους 9”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει τη ζωή του οδηγού παιχνίδι, ενώ τα συστήματα Android Auto και Apple CarPlay μπορούν να συνδέσουν το smartphone με το αυτοκίνητο. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων του δίνει μια πιο πολυτελή μορφή. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 596 λίτρα, ενώ ανεβαίνει σημαντικά με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Μηχανικά όπως αναφέραμε υπάρχει το υβριδικό σύστημα που αποτελείται από το VVT-i κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 98 ίππους και από έναν ηλεκτροκινητήρα, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 73 ίππους. Η συνδυαστική ισχύς και των δύο κινητήρων φτάνει τους 122 ίππους. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 11,1”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 χλμ/ώρα.

Το Station Wagon της ιαπωνικής εταιρείας προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού. Η βασική έκδοση είναι η GL+, με την τιμή να ορίζεται στα 25.180€, ενώ η πλουσιότερη έκδοση είναι GLX, η οποία ανεβαίνει στα 27.180€. Το Suzuki Swace είναι ουσιαστικά μια Toyota Corolla Station Wagon, αφού δε διαφέρουν ουσιαστικά, αλλάζοντας απλά τα λογότυπα.

Οι τιμές του νέου Suzuki Swace

ΈκδοσηΚυβισμόςΙσχύςΤιμή
Swace GL+ Hybrid1.80012225.180€
Swace GLX Hybrid1.80012227.180€