Το 1ο Drift Ναυπλίου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή που μας πέρασε υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων μαζεύοντας περισσότερους από 3.000 θεατές. Οι οδηγοί δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα δημιουργώντας ο καθένας το δικό του κομμάτι και προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Στην κατηγορία Street Legal μεγάλος νικητής ήταν ο Σπυρόπουλος, με τη BMW E30, στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Κοράκης και αυτός με BMW E30, ενώ το βάθρο των νικητών ολοκλήρωσε ο Ανδρουτσόπουλος με τη BMW E30 M3.

Στα διπλά περάσματα έγινε πραγματικά μεγάλη μάχη ανάμεσα στους 8 οδηγούς που συμμετείχαν. Στο τελικό έφτασε ο Ηρακλής Λεοντής, με το Nissan 200SX και Απόστολος Κυριακούδης, με το Nissan S14. Στο μικρό τελικό βρέθηκαν Ο Κοράκης, με τον Σπυρόπουλο, με τον πρώτο να επικρατεί λαμβάνοντας την 3η θέση. Στον τελικό ο Ηρακλής Λεοντής κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη από τον Απόστολο Κυριακούδη, αλλά και οι δύο οδηγοί προσέφεραν στο κοινό πλούσιο θέαμα, αφήνοντας τους πάντες απόλυτα ευχαριστημένους.