Αποκάλυψη για τα ολοκαίνουργια Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer, τα οποία εκφράζουν την πλέον Premium πλευρά της μάρκας και αναβιώνουν ένα θρύλο της Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Το θρυλικό όνομα Wagoneer επιστρέφει στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Η παρουσίαση των Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer σηματοδοτούν την αναγέννηση ενός Αμερικανικού συμβόλου στην κατηγορία των πολυτελών SUV.

Βασισμένα στην πλούσια κληρονομιά της μάρκας, τα δύο Premium SUV, προσφέρουν κορυφαία επίπεδα άνεσης, ασφάλειας, φινιρίσματος και βέβαια εκτός δρόμου δυνατοτήτων. Ο εντυπωσιακός εξωτερικός σχεδιασμός των Wagoneer (5θέσιο) και Grand Wagoneer (7θέσιο) χαρακτηρίζεται από την ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή που τονίζει, όσο πότε άλλοτε στο παρελθόν, τη θρυλική μάσκα της Jeep με τις 7 κάθετες γρίλιες. Στο εσωτερικό η κορυφαία ποιότητα και πολυτέλεια είναι διάχυτες, με τους επιβάτες να έχουν στη διάθεση τους οθόνες αφής με συνολική επιφάνεια έως και 75”. Ειδικότερα η οθόνη των 10,25” που είναι στη διάθεση του συνοδηγού αποτελεί πρωτιά για την κατηγορία.

Με νέα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας, τεχνολογία αιχμής και μοναδικό στιλ, τα Wagoneer και Grand Wagoneer εφοδιάζονται με προηγμένους V8 κινητήρες με χωρητικότητα 5,7 (392 ίπποι) και 6,4 (471 ίπποι) λίτρα, οι οποίοι έχουν δυνατότητα απενεργοποίησης κυλίνδρων για χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Ειδικότερα ο κινητήρας των 5,7 λίτρων συνδυάζεται και με το υβριδικό σύστημα eTorque των 48 Volt, ενώ σε κάθε περίπτωση η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, μέσω του αυτόματου κιβωτίου των 8 σχέσεων και του προηγμένου συστήματος τετρακίνησης.

Τα δύο νέα μοντέλα κατασκευάζονται στη μονάδα παραγωγής της Jeep στο Warren του Michigan και θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά για την αγορά της Βόρειας Αμερικής από το δεύτερο 6μηνο του 2021.