Το Nissan LEAF έχει αρχίσει και γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας. Η Disney μαζί με τη Nissan στην παγκόσμια πρεμιέρα του κινηματογράφου αποκάλυψαν τα LEAF τα οποία προσαρμόστηκαν για τις ανάγκες της ταινίας “A Wrinkle in Time”.

Το Hollywood είναι το καλύτερο μέρος για να διαφημίσει κάποιος τον προϊόν του και αυτό η Nissan το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Έτσι τα τρία LEAF όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα, αφού δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να μοιάζουν με τους κύριους χαρακτήρες της ταινίας.

Φυσικά, τα LED φωτιστικά σώματα του LEAF έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο στην παρουσίαση της ταινίας. Ταυτόχρονα η Nissan παρουσίασε και τις τεχνολογίες του συστήματος ProPILOT Assist, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει την οδηγική εμπειρία του οδηγού ακόμα και σε συνθήκες με έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Τα LEAF διαθέτουν προσαρμοσμένες οθόνες αφής που καλύπτουν το παρμπρίζ και τα πλευρικά παράθυρα για να δημιουργήσουν μια αλληλεπιδραστική προβολή φωτισμού έτσι ώστε να πλησιάζουν στο απόλυτο την ταινία. Μπορεί τα LEAF για τις ανάγκες της ταινίας να μην υπάρξουν στην παραγωγή, αλλά ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα ήταν σίγουρα το κάτι διαφορετικό μέσα στην κίνηση της πόλης.