Η Fiat παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του 124 Spider, το οποίο δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια. Η ανανεωμένη έκδοση περιλαμβάνει το Ceramic Gray χρώμα, με τις κόκκινες λεπτομέρειες στο εμπρός μέρος, στους προφυλακτήρες και στους καθρέπτες. Η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης ομορφαίνει αρκετά το πίσω μέρος, ενώ πλέον ο αλουμινένιος άξονας διεύθυνσης αντικαθιστά το χαλύβδινο που υπήρχε στο απερχόμενο μοντέλο.

Στο εσωτερικό η πιο σπουδαία αλλαγή είναι η οθόνη αφής μεγέθους 7”, η οποία προσφέρει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο υποστηρίζει Apple Carplay και Android Auto. Φυσικά, τα πεντάλ αλουμινίου δίνουν μια πιο όμορφη αίσθηση στο εσωτερικό, η οποία ολοκληρώνεται με τα δερμάτινα καθίσματα, το δερμάτινο τιμόνι και το δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων.

Τα συστήματα ασφαλείας περιλαμβάνουν το σύστημα πέδησης, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας και την κάμερα οπισθοπορείας, η οποία κάνει το παρκάρισμα παιχνιδάκι. Μηχανικά δεν αλλάζει τίποτα, αφού το ανανεωμένο Fiat 124 Spider περιλαμβάνει τον κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 140 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 24,4 κιλά. Το 0 – 100 επιτυγχάνεται σε 7,5”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 215 χλμ/ώρα.