Η Ford εδώ και λίγο καιρό είχε ανακοινώσει πως δέχεται παραγγελίες για το νέο GT. Μπορεί να είναι στο μυαλό του καθενός με το μπλε σκούρο χρώμα που το είδαμε και στο Forza Motorsport 6, όμως εκτός από το να αγοράσετε μπορείτε πλέον να το κάνετε όπως εσείς επιθυμείτε. Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα www.fordgt.com μπορείτε να κάνετε τις αλχημείες σας και να δημιουργήσετε το νέο σας GT όπως ακριβώς θέλετε.

ford gt 3Στις επιλογές που υπάρχουν είναι το χρώμα, οι τροχοί και το εσωτερικό. Επιπλέον μπορείτε να προτιμήσετε και το νέο ματ μαύρο χρώμα που υπάρχει. Η αρχική τιμή είναι 355.000€ και ανάλογα τα γούστα του καθενός μπορεί να ανέβει αρκετά. 500 GT το χρόνο θα κατασκευάζονται όποτε όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να βιαστεί γιατί οι παραγγελίες προχωρούν με πολύ γοργό ρυθμό.

Το καλό για την αμερικάνικη εταιρεία είναι πως επισκέφτηκαν τη σελίδα 10.800 άτομα, από τους οποίους 6.504 συμπλήρωσαν σωστά τη φόρμα για την απόκτηση του. Από αυτούς η Ford ανακοίνωσε πως μόνο 500 θα ειδοποιηθούν για να αποκτήσουν το GT, έτσι όπως το δημιούργησαν οι υποψήφιοι κάτοχοι.

ford gt 2Θυμίζουμε πως κάτω από το καπό βρίσκεται ο V6 Twin – Turbo κινητήρας χωρητικότητας 3,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 630 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 74,4 κιλά. Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του 7τάχυτου κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Ford. Όσοι ήδη το σκέφτεστε πλέον είναι αργά τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά, αφού η Ford έχει αναφέρει πως θα φτιάχνονται μόλις 250 οχήματα κάθε χρόνο και ήδη θα το ξεπεράσει το νούμερο αυτό. Όσοι πραγματικά το θέλετε θα πρέπει να βιαστείτε για του χρόνου.