Η εξέλιξη στην αυτοκίνηση κινείται με ραγδαίους ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν πολύ γρήγορα θα δούμε στην παραγωγή ένα διαφορετικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο αναμένεται να φτάσει τους 1.000 ίππους. Το πρωτότυπο μοντέλο αναμένεται να αποκαλυφθείς στην έκθεση Consumer Electronics Show. Η κατασκευή θα γίνει από τη Silicon Valley και όπως φημολογείται θα δείξει την εξέλιξη της αυτοκίνησης στο μέλλον.

faraday future concept 2Το Faraday Future Concept όπως ονομάζεται είναι ένα πρωτότυπο ηλεκτροκίνητο όχημα, το οποίο αναμένεται να φτάνει τους 1.000 ίππους, ενώ το 0 – 100 θα επιτυγχάνεται σύμφωνα με τους μηχανικούς σε λιγότερο από 3”. Εκτός του αεροδυναμικού σχεδιασμού στο εσωτερικό βρίσκεται μια ψηφιακή οθόνη αφής, η οποία προσφέρει στον οδηγό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως μέσο ψυχαγωγίας. Τα καθίσματα θυμίζουν περισσότερο μαχητικό παρά αυτοκίνητο, ενώ το τιμόνι έχει εμπνευστεί και αυτό από τα αεροπλάνα.

Το Faraday Future Concept όπως λένε οι ιθύνοντες της Silicon Valley, θα είναι το πρώτο όχημα που θα αλλάξει τις σκέψεις αλλά και τη δημιουργία των νέων αυτοκινήτων, δείχνοντας το μέλλον της αυτοκίνησης. Εμείς απλά αναμένουμε να το δούμε σε κίνηση και πως θα αντιδρά μέσα σε πόλεις, αφού η ιπποδύναμη είναι αρκετά μεγάλη για κινείται με 50 και 60 χλμ/ώρα. Εσείς τι λέτε;