Το BRZ ανανεώθηκε και η Subaru δημιούργησε ένα νέο κίτρινο χρώμα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Όμως οι αλλαγές δεν εστιάζονται μόνο στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά και σε διάφορα άλλα κομμάτια δίνοντας του κάτι διαφορετικό. Εξωτερικά διακρίνεται αμέσως το κίτρινο χρώμα με τις μαύρες λεπτομέρειες, στους καθρέπτες και τις ζάντες αλουμινίου.

subaru brz 2Το αμάξωμα επίσης διαθέτει φρένα της Brembo, αμορτισέρ της Sachs, ενώ οι ζάντες αλουμινίου έχουν μέγεθος 17”. Στο εσωτερικό, υπάρχει ένα μείγμα από μαύρο δέρμα και Alcantara , το οποίο κλείνει με κίτρινο ραφές. Επιπλέον, τα καθίσματα έχουν ραμμένο το λογότυπο BRZ, ενώ υπάρχει η οθόνη αφής μεγέθους 6,2”, η κάμερα οπισθοπορείας και διζωνικός κλιματισμός.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο δίλιτρος Boxer κινητήρας, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 205 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 21,5 κιλά, αυξάνοντας τη δύναμη κατά 5 ίππους και 0,7 κιλά ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται μέσω του 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή το αντίστοιχο αυτόματο. Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από τη Subaru, το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο από το Σεπτέμβριο, ενώ θα παραχθούν μόλις 500 μονάδες. Όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα για την απόκτηση του.