Πολλά νέα αυτοκίνητα ετοιμάζονται να παρουσιάσουν οι εταιρείες αυτοκινήτων στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου. Μέσα σε αυτές είναι και η Toyota, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Crossover που αφορά στο μέλλον των Ιαπώνων. Το C – HR Concept το είδαμε στη προηγούμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, αλλά όπως όλα δείχνουν τώρα στη Γενεύη θα δούμε την έκδοση παραγωγής.

toyota c-hr 2Μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστά ακόμα τα στοιχεία του νέου μοντέλου, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι πως θα κατασκευάζεται στην Τουρκία όπως το Corolla και το Verso. Το μοναδικό πράγμα που θα κατασκευάζεται εκτός Τουρκίας θα είναι οι κινητήρες, οι οποίοι θα κατασκευαστούν στην Αγγλία και από εκεί θα μεταφέρονται στην Τουρκία για να τοποθετηθούν.

Το όχημα παραγωγής που θα βασίζεται επάνω στο C – HR, όπως αναφέραμε θα αποκαλυφθεί την 1η Μαρτίου στη Γενεύη πιθανότατα με άλλη ονομασία, αλλά ίσως και να είναι λίγο διαφορετικό από το πρωτότυπο όχημα. Όσοι ήδη ανυπομονούν θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή μέχρι να αποκαλυφθεί το νέο μοντέλο.