Η Honda παρουσίασε το νέο HR-V e:HEV, το οποίο όπως προδίδεται και από την ονομασία του θα είναι αποκλειστικά και μόνο υβριδικό αφού οι συμβατικές εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου καταργούνται. Το νέο ιαπωνικό μοντέλο μπαίνει αισίως στην τρίτη γενιά του και υπόσχεται πολλά περισσότερα από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Όπως βλέπουμε το νέο SUV έχει εμφανείς τις επιρροές ενός Coupe αυτοκινήτου, κυρίως στο πίσω μέρος, θέλοντας όμως να έχει και σπορ χαρακτήρα.

Η νέα μάσκα, το φωτιζόμενο σήμα της Honda, το μακρύ καπό με τις νευρώσεις και τα LED φωτιστικά σώματα μαζί με τα LED φώτα ημέρας δίνουν μια διαφορετική όψη μπροστά. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, τα LED φωτιστικά σώματα που ενώνονται από τη μία άκρη στην άλλη με μια λεπτή κόκκινη λωρίδα και το σήμα της Honda που και σε αυτή την περίπτωση φωτίζεται από το μπλε χρώμα.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό διακρίνονται τα καθίσματα από ύφασμα και δέρμα, ενώ ξεχωρίζει το σπορ δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια, όπου μαζί με το δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη της πολυτέλειας. Η οθόνη αφής μεγέθους 9”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει πιο άνετη τη ζωή του οδηγού, ενώ ο πίνακας οργάνων αποτελείται από λευκά όργανα με λευκές βελόνες.

Οι Ιάπωνες δεν αποκάλυψαν τα χαρτιά τους για την κινητήρια μονάδα, αλλά οι πληροφορίες λένε πως θα τροφοδοτηθεί είτε με το σύστημα που διαθέτει το Jazz e:HEV με τον κινητήρα των 1.500 κ.εκ., είτε με αυτό που φοράει CR-V e:HEV των 2.000 κ.εκ. Τέλος, το νέο HR-V e:HEV αναμένεται να βρεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του 2020.