Η γαλλική Citroen ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου της Γενεύης τον ερχόμενο μήνα, αποκαλύπτοντας το νέο πολυμορφικό μοντέλο με την ονομασία SpaceTourer HYPHEN. Αυτό όμως που θα κάνει τη διαφορά είναι πως το νέο μοντέλο θα διατίθεται με σύστημα τετρακίνησης. Το SpaceTourer HYPHEN σύμφωνα με τους Γάλλους είναι το νέο ευχάριστο μοντέλο που θα προσφέρει τη μεγαλύτερη άνεση στους 7 επιβάτες που θα βρεθούν στο εσωτερικό του.

citroen spacetourer hyphen 3Εξωτερικά από την πρώτη ματιά ξεχωρίζει η μεγάλη χοντροκομμένη μάσκα, με το σήμα της Citroen και το μεγάλο προφυλακτήρα. Οι μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, μαζί με τα φαρδιά ελαστικά κάνουν ακόμα πιο έντονη την εμφάνιση, ενώ η πίσω πόρτα είναι συρόμενη για να μπορούν οι επιβάτες να μπαίνουν άνετα. Η διχρωμία είναι η βασικότερη λεπτομέρεια, με φωτεινά και έντονα χρώματα, έτσι ώστε να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο η διάθεση του οδηγού και των επιβατών.

Συνολικά, το SpaceTourer HYPHEN έχει ένα εσωτερικό με ασύμμετρο στυλ και τολμηρή 3D αισθητική. Ο σκοπός είναι να εξασφαλιστεί μια αναζωογονητική εμπειρία, όπου όλοι οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τη διασκέδαση, την ελευθερία και την περιπέτεια. Μηχανικά διαθέτει τον κινητήρα BlueHDi 150 S, ο οποίος συνδυάζεται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με την κίνηση όπως αναφέραμε να περνάει και στους τέσσερις τροχούς.

citroen spacetourer hyphen 2Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει την οδήγηση παντός εδάφους, η οποία προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση σε δύσκολες συνθήκες και ειδικά υπάρχει μειωμένη πρόσφυση, προσφέροντας άνεση και σιγουριά χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Οι Γάλλοι με το νέο τετρακίνητο πολυμορφικό όχημα τους, θέλουν να προσελκύσουν περισσότερους νέους οικογενειάρχες λέγοντας πως εκτός της πλήρη ασφάλεια που παρέχει το αυτοκίνητο σε κανένα σημείο δε θα αφήσει τον οδηγό αδιάφορο προσφέροντας την απόλυτη περιπέτεια.