Μόλις λάβαμε το αντίστοιχο δελτίο τύπου για το Ν 2025 Vision της Hyundai ξοδέψαμε μερικές ώρες μπροστά στην τηλεόραση οδηγώντας στο μεγαλούργημα των video games που ονομάζεται Gran Turismo. Εκεί είδαμε το νέο Vision της Hyundai, το οποίο είναι διαθέσιμο.

hyundai vision n 2025 3O Kazunori Yamauchi και η Polyphony Digital σε συνεργασία με την Hyundai εισήγαγαν στο Gran Turismo ένα Concept μοντέλο της κορεάτικης φίρμας, το οποίο έρχεται να μας παρουσιάσει την μοναδική προοπτική της εταιρίας για τα χαρακτηριστικά των μελλοντικών μοντέλων επιδόσεων. Εξαιρετικός αεροδυναμικός σχεδιασμός, με το εμπρός μέρος να θυμίζει αεροτομή της F1, καλυμμένοι τροχοί με εισαγωγές αέρα για καλύτερη ροή και ψύξη, ενώ παρατηρώντας το όχημα από τη μία πλευρά γίνεται εύκολα αντιληπτός ο δυναμισμός του, αφού το όχημα δημιουργεί την ψευδαίσθηση της κίνησης. Από μηχανικής άποψης το υδρογόνο θα είναι το καύσιμο που θα χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία της μονάδος ισχύος, η οποία αποδίδει 872 ίππους.

Το Ν 2025 Vision Gran Turismo, είναι ένα ακόμη μοντέλο που μπήκε στο πακέτο Vision Gran Turismo, σε ένα Project, όπου οι δημιουργοί του video game επινόησαν με σκοπό την πρόσκληση των αυτοκινητοβιομηχανιών να δημιουργήσουν φουτουριστικά πρωτότυπα οχήματα. Το θετικό αποτέλεσμα από αυτή την ενέργεια της Polyphony Digital το γευόμαστε όλοι, αφού μέσα από τα Concept μοντέλα εξελίσσονται τεχνολογίες που μελλοντικά θα χρησιμοποιηθούν σε συμβατικά οχήματα.

hyundai vision n 2025 2Εμείς πάντοτε χαιρόμαστε να ερχόμαστε σε επαφή με οχήματα αυτού του τύπου και να ασχολούμαστε μαζί του για τη δυναμική και τις επιδόσεις του, ενώ πάντα ευχόμαστε το ίδιο πράγμα, κάποια στιγμή να το δούμε στην άσφαλτο.

Δημήτρης Τσιάρας