Η Nissan αποκάλυψε τα τελευταία τέσσερα νέα μοντέλα της στο Los Angeles Auto Show, και μέσα σε αυτά ήταν και το Nissan Rogue με την ειδική έκδοση One Star Wars Limited Edition. Η πρωτότυπη αποκάλυψη χαρακτηρίστηκε από μια ειδική διαδραστική παρουσίαση της τεχνολογίας Intelligent Safety Shield, η οποία παρέχεται στο ανασχεδιασμένο Rogue, μέσω ενός βίντεο υψηλής δράσης. Το βίντεο συνοδευόταν από ένα drive – out ζευγάρι Nissan Rogue, τα οχήματα Rogue One Star Wars Limited Edition, τα οποία συνόδευαν  από αξιόμαχοι storm troopers.

nissan-rogue-star-wars-2

Οι στάνταρ δυνατότητες του Nissan Rogue One Star Wars Limited Edition, του πρώτου οχήματος παραγωγής που περιλαμβάνει στοιχεία από το Star Wars, περιλαμβάνουν ένα μοναδικό σήμα, αποκλειστικά αντικείμενα στο τελείωμα τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού τμήματος, καθώς και μια ηλιοροφή και ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Bose, ενώ θα προσφέρονται με το σύστημα All – Wheel – Drive και ένα συλλεκτικό κράνος Death Trooper. Φυσικά, όπως αναμενόταν μηχανικά είναι το γνωστό Rogue, όπου δεν έχει δεχτεί καμία παρεμβολή.

Μόνο 5.400 μονάδες του οχήματος Limited Edition θα είναι διαθέσιμες στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά. Το πακέτο του Rogue One Star Wars Limited Edition θα είναι διαθέσιμο προς περίπου 2.000€, ενώ θα διατίθεται μόνο για το Rogue SV εξοπλισμένο με το πακέτο Sun and Sound Touring. Για όποιον ενδιαφέρεται οι κρατήσεις για το εν λόγω όχημα έχουν ήδη αρχίσει και γίνονται μέσω της ιστοσελίδας NissanUSA.com. και κατά πως φαίνεται, o πόλεμος των άστρων είναι παντού.