Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την εξαγορά της Opel από τον όμιλο της PSA Groupe, η υπηρεσία OnStar θα είχε ημερομηνία λήξεως, αφού οι Γάλλοι δεν αγόρασαν τις υπηρεσίες της γερμανικής φίρμας. Έτσι όπως ανακοινώθηκε επίσημα η υπηρεσία OnStar θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του 2020.

Όμως όσοι θέλουν μια τέτοια υπηρεσία δε χρειάζεται να ανησυχούν, αφού η PSA θα δημιουργήσει μια καινούργια με την ονομασία Opel Connect. Από το 2019 θα ξεκινήσει η εφαρμογή του στα επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Opel. Το πρώτο όχημα που θα το αποκτήσει θα είναι η νέα γενιά του Corsa, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχει και ηλεκτρική έκδοση.

Εκτός από την κλήση έκτακτης ανάγκης, οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας θα περιλαμβάνουν συνδεδεμένη πλοήγηση, διάγνωση του οχήματος, υποστήριξη σε περίπτωση κλοπής του οχήματος, απομακρυσμένη πρόσβαση και τα γνωστά Apple CarPlay και Android Auto. Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους της Opel έως το 2024, το Opel Connect θα διατίθεται σε όλη τη γκάμα των μοντέλων.