Το summer event του Skoda Club Πελοποννήσου έχει γίνει πλέον θεσμός. Το 4ο official summer event φέτος θα γίνει στην Πάτρα. Την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 11 το πρωί στον μόλο της Αγίου Νικολάου.

Στις 20 και 21 Ιουνίου διεξάγεται το 5o Patras Motor Show στον μόλο της Αγίου Νικολάου, στο οποίο θα συμμετέχει το club μας. Το περίπτερο μας θα είναι εκεί για τους φίλους και τους επισκέπτες της έκθεσης και τις δύο ημέρες που διεξάγεται το Motor Show.

skoda club peloponnisou 2Τι θα δείτε στο εκθεσιακό περίπτερο μας:

Τρία πανέμορφα και δυνατά Skoda θα είναι εκεί για να τα καμαρώσετε, να ενημερωθείτε για το club μας και τις δραστηριότητες του, τα event, τις συναντήσεις και τα happening που διοργανώνουμε, να συνομιλήσετε με τους διαχειριστές και τα μέλη μας που θα βρίσκονται εκεί καθ όλη την διάρκεια του motor show.

Το event – συνάντηση, θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου, όπου τα μέλη και οι φίλοι του club θα έρθουν στην Πάτρα. Έχει γίνει πρόβλεψη για παρκινγκ, καφέ, φαγητό κτλ. Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με το Skoda Club Πελοποννήσου, μπορείτε να στείλετε email στο skodaclubpeloponnhsou@yahoo.gr ή στο www.facebook.com/skodaclub.com.gr