Η Czinger είναι μια αμερικάνικη εταιρεία υβριδικών σπορ αυτοκινήτων, η οποία λειτουργεί από το 2019. Οι Αμερικάνοι λοιπόν θέλησαν να δημιουργήσουν ένα υβριδικό ταχύτατο αυτοκίνητο ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Πρόκειται για το 21C, το οποίο είναι ένα Hyper Car υβριδικό μοντέλο πολλά υποσχόμενο.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η αεροδυναμική παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Η μάσκα είναι ανύπαρκτη, αφού η μούρη του κατεβαίνει σχεδόν στην άσφαλτο, ενώ ο προφυλακτήρας είναι αρκετά ανοιχτός για την καλύτερη ροή του αέρα και ψύξη του κινητήρα. Τα LED φωτιστικά σώματα είναι τοποθετημένα κάθετα, ενώ πηγαίνοντας στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η τεράστια αεροτομή, ο διαχύτης και η απόληξη της εξάτμισης, η οποία είναι τοποθετημένη στη μέση.

Κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 2,9 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες. Η μέγιστη ισχύς αγγίζει τους 1.350 ίππους, ενώ ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7τάχυτο σειριακό κιβώτιο. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 452 χλμ/ώρα, ενώ το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 1,9”. Το 0-200 ολοκληρώνεται σε 8,5”, το 0-300 σε 13,8”, ενώ το 0-400 επιτυγχάνεται σε 21,3”.

Σίγουρα, οι επιδόσεις είναι εξωπραγματικές, αφού το αυτοκίνητο είναι ταχύτατο. Η παραγωγή του νέου Czinger 21C θα περιοριστεί σε μόλις 80 μονάδες, οι οποίες θα έχουν τεράστια ζήτηση παρότι η τιμή αναμένεται να ξεπεράσει το 1.000.000$. Μπορεί τα χρήματα να είναι πολλά για την απόκτηση του, όμως είναι σίγουρο πως αυτοί που θα το αποκτήσουν θα έχουν ένα αυτοκίνητο, το οποίο πολύ γρήγορα θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία από την πραγματική.