Οι Ιάπωνες της Subaru φαίνεται πως βάλθηκαν να σταματήσουν απλά να παίζουν, αφού σημείωσαν το ρεκόρ που ήθελαν για τον ταχύτερο χρόνο στον αγώνα Isle Of Man, όπου η Subaru Βρίσκεται εκεί κάθε χρόνο. Για να το επιτύχει αυτό η Subaru συνεργάστηκε μαζί με την Prodrive δημιουργώντας το WRX STI TT Attack. Το εν λόγω μοντέλο έφτασε στο στόχο του άνετα, αφού οι Ιάπωνες πίστευαν ότι μπορούν να το επιτύχουν αυτό και όντως το κατάφεραν.

subaru wrx sti tt attack 2Στο εσωτερικό υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία ενός αγωνιστικού μοντέλου, διαθέτοντας δύο καθίσματα, roll – cage και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων. Κάτω από το καπό κρύβεται ο δίλιτρος, 4κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος Boxer κινητήρας, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 550 ίππους και τη μέγιστη ροπή να αγγίζει τα 56 κιλά. Ο κινητήρας συνεργάζεται με το σειριακό κιβώτιο των 6 σχέσεων, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 300 χλμ/ώρα.

Όπως φαίνεται οι Ιάπωνες αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους υπερόπλο, το οποίο τους έκανε να φτάσουν στο στόχο τους. Εμείς είμαστε σίγουροι πως μετά από ένα τέτοιο ρεκόρ, ο καθένας από εμάς θα θέλει να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του WRX STI TT Attack, για να απολαύσει την ταχύτητα και τη δύναμη του ιαπωνικού μοντέλου.