Η Toyota σε συνεργασία με τη JBL δημιούργησε μια ειδική έκδοση του C-HR με την ονομασία Neon Lime. Η ειδική αυτή έκδοση εκτός του περίεργου χρώματος που θυμίζει κάτι από λεμόνι που ακόμα δεν έχει ωριμάσει, έχει το περίφημο JBL Music Experience Pack, το οποίο περιλαμβάνει ένα σύνολο JBL ηχείων, και μια 6μηνη συνδρομή στην υπηρεσία μουσικής Deezer.

Εξωτερικά πλην του παράξενου χρωματισμού δεν υπάρχουν αλλαγές, με τη μαύρη οροφή να παραμένει ως έχει και να συνδυάζεται με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”. Οι αλλαγές έρχονται στο εσωτερικό, όπου εκτός του JBL ηχοσυστήματος υπάρχουν τα δερμάτινα σπορ καθίσματα από Alcantara και η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Φυσικά, το δέρμα Alcantara συνεχίζεται τόσο στο τιμόνι, όσο και στον επιλογέα ταχυτήτων.

Από μηχανικής πλευράς για αυτή την ειδική έκδοση, η Toyota επέλεξε το υβριδικό σύστημα που συνδυάζει το βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,8 λίτρων και τον ηλεκτροκινητήρα, με τη συνολική απόδοση να φτάσει τους 122 ίππους. Για όποιον ενδιαφέρεται η έκδοση C-HR Neon Lime θα κυκλοφορήσει σε μόλις 2.000 μονάδες, με την τιμή να μην ανακοινώνεται. Σίγουρα για όποιον το αποκτήσει θα είναι κάτι διαφορετικό.