Η Alpine συνεργάστηκε με το γνωστό καλλιτέχνη Felipe Pantone για να δημιουργήσει τρία πολύ ιδιαίτερα A110S. Και τα τρία παρουσιάστηκαν λίγο πριν το GP του Monaco δίνοντας μια άλλη προσωπικότητα στο γαλλικό μοντέλο. Όπως φαίνονται και από τις φωτογραφίες τα τρία μοντέλα δίνουν την εντύπωση πως τρέχουν ασταμάτητα.

Ουσιαστικά πρόκειται για μαύρου χρώματος μοντέλα, τα οποία διαθέτουν μπλε, κόκκινες, λευκές, γκρίζες και πράσινες πινελιές, αλλάζοντας εντελώς την όψη τους. Φυσικά, όλο είναι βαμμένο στο χέρι εξ ολοκλήρου από τον Αργεντίνο καλλιτέχνη, ο οποίος με αυτή την κίνηση δίνει στο A110S μια εντελώς διαφορετική άποψη.

Επιπλέον, υπάρχει διαφορετικότητα και στις δαγκάνες των φρένων, αφού μπροστά είναι μπλε και πίσω κόκκινες. Για όσους δε θυμούνται κάτω από το καπό της A110S κρύβεται ο Turbo κινητήρας χωρητικότητας 1,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 292 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 32,6 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,4”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 260 χλμ/ώρα.

Για όσους ενδιαφέρονται ίσως θα πρέπει να κοιτάξουν κάτι άλλο, αφού και τα τρία ήδη έχουν γίνει ανάρπαστα. Όσο για την τιμή; Το κάθε ένα κοστίζει 125.000€. Μπορεί να είναι ακριβά, αλλά όπως και να έχει τα συγκεκριμένα μοντέλα θα γίνουν πολύ σύντομα συλλεκτικά και φυσικά η αξία μεταπώλησης μπορεί να είναι και μεγαλύτερη από την αρχική.