Η Mountune είναι μια βρετανική εταιρεία βελτιώσεων, που αυτή τη φορά έχει στα χέρια της τα Ford Fiesta ST και Puma ST. Τα δύο αμερικάνικα μοντέλα εκτός από τις εξωτερικές βελτιώσεις δέχθηκαν και μηχανικές αναβαθμίσεις ανεβάζοντας τη μέγιστη ισχύ τους. Η εκδόσεις ST των Fiesta και Puma όπως όλοι γνωρίζουμε τροφοδοτούνται από τον 3κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 200 ίππους.

Τώρα οι Βρετανοί δημιούργησαν τα kit m235 και m260 δίνοντας μια άλλη αίσθηση και στα δύο μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα το βελτιωμένο Fiesta ST θα αποδίδει 235 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή θα φτάνει τα 35,6 κιλά. Αντίθετα το Puma ST ανεβαίνει στους 260 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 37,2 κιλά. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα υπάρχει ένα νέο σύστημα εισαγωγής αέρα και μεγαλύτερο Intercooler.

Επιπλέον, αναβαθμίστηκε ο ήχος της εξάτμισης, το Launch Control, ενώ βελτιώθηκαν και οι αλλαγές ταχυτήτων. Τέλος, όσοι αποκτήσουν τα συγκεκριμένα πακέτα θα μπορούν μέσω Bluetooth ή της εφαρμογής Smartflash να διαχειρίζονται διάφορα προγράμματα που θα αφορά το kit αναβάθμισης. Για όσους ενδιαφέρονται το συγκεκριμένο kit είναι πολύ βατό οικονομικά, αφού του Fiesta ST κοστίζει 670€, ενώ του Puma ST ανεβαίνει στα 785€.