Το Πρωτάθλημα του DTM συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην πίστα του Zandvoort. Εκεί αυτή τη φορά αυτές που πανηγύρισαν ήταν η Mercedes και η Audi, με τους Robert Wickens και Jamie Green αντίστοιχα. Στον πρώτο αγώνα ο Wickens δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν άλλο οδηγό να διεκδικήσει τη νίκη, αφού η C 63 AMG, ήταν πολύ γρήγορη. Μετά την εκκίνηση ο Tomczyk έχασε τον έλεγχο της Mercedes, ενώ ο Gotz συγκρούστηκε με τον Tambay με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν και οι δύο και να εισέλθει το αυτοκίνητο ασφαλείας.

dtm zandvoort 2Ο Wickens είχε ήδη σχηματίσει μεγάλη διαφορά από τον Wittmann, ο οποίος με τη BMW M4 τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Το βάθρο του πρώτου αγώνα συμπλήρωσε μια άλλη Mercedes C 63 AMG, την οποία οδηγούσε ο Christian Vietoris, ενώ στην τέταρτη θέση ήταν μια ακόμα Mercedes, με τον Gary Paffett.

Στον δεύτερο αγώνα τα ηνία τα πήρε η Audi από τη Mercedes, με τον Jamie Green να είναι ακόμα πιο γρήγορος από τον νικητή του πρώτου αγώνα. Το A5 του Βρετανού κινήθηκε ταχύτητα αφήνοντας 9” πίσω του τον Gary Paffett, με τη Mercedes C 63 AMG. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το δεύτερο Audi A5 του Edoardo Mortara, ενώ την καλή αγωνιστική του κατάσταση επιβεβαίωσε ο Marco Wittmann τερματίζοντας τέταρτος. Ο επόμενος αγώνας του DTM θα γίνει 20 και 21 Αυγούστου στη Μόσχα, αφού υπάρχει μια μικρή περίοδος ξεκούρασης για τις ομάδες και τους οδηγούς.